Kako Freelance.hr radi

Freelance.hr je decentralizirani slobodni tržišni ekosustav koji smanjuje naknade izravnim povezivanjem freelancera i poslodavaca. Sporovi oko posla rješavaju se mnogo brže i jeftinije, dok se vaša reputacija pohranjuje na blockchainu i nema proizvoljne cenzure ili skrivenog neovlaštenog ponašanja, poput skrivenog poticanja, nečega po čemu su centralizirane platforme neslavne.
Pronađite posao online – radite od kuće na razvoju softvera, grafičkom dizajnu, prodaji, marketingu, prijevodima i mnogim drugim kategorijama poslova.
Tražite gdje objaviti oglas za posao? Na pravom ste mjestu! Ako trebate honorarce za zapošljavanje – objavite oglas za posao online i pronađite dizajnera, programera, marketinškog stručnjaka, pravnika, knjigovođu, pisca, majstora ili bilo kojeg drugog stručnjaka za udaljeni ili lokalni rad. Brza i učinkovita objava posla za manje od minute.
Mogućnost plaćanja u kriptovalutama.

Nezavisni profesionalci – uočite priliku

Freelance.hr Vam omogućava cijeli niz aktivnosti i sadržaja, pomaže Vam pronaći poslodavca i projekt po Vašoj mjeri, a sve počinje registracijom.

Prilikom registracije ispunjavate formular sa podacima koji će biti javno vidljivi i dostupni na Vašem profilu. Treba napomenuti da više podataka znači da ste dostupniji, a fotografija doprinosi Vašoj vjerodostojnosti. Ne zaboravite unijeti životopis i linkove na portfolia, te ključne riječi i ključne sposobnosti po kojima će vas poslodavci pronaći prilikom pretraživanja.

Jednom kad ste kreirali svoj profil, možete pregledati ponudu poslova i prijaviti se, odnosno licitirati na iste. Postupak je vrlo jednostavan: kada vidite oglas za posao na koji bi se željeli prijaviti, pošaljite poruku s Vašom ponudom. Tako licitirate na neku poslovnu ponudu, a poslodavac na kraju odlučuje tko će dobiti projekt. Sve prijave na poslove i status istih možete u bilo kojem trenutku vidjeti na svom profilu.

Nakon što ste dovršili projekt i suradnja s poslodavcem je gotova, ne zaboravite na sustav međusobnog ocjenjivanja. Naime, obje strane po završetku suradnje imaju priliku ocijeniti svoje iskustvo, i time doprinijeti kvalitetnijem i vjerodostojnijem okruženju. Tako će npr., ako pružena usluga nije bila plaćena, ili ste imali vrlo pozitivno iskustvo s određenim poslodavcem, to postati javna informacija.

Nudimo vam i dodatne opcije koje nikako ne smijete zanemariti!

  • Istaknite i naglasite svoj životopis kako bi Vas poslodavci odmah uočili!
  • Neprestano Vas držimo u toku s poslovnim ponudama za koje ste licitirali ili na koje ste se prijavili!
  • Pretplatom na email obavijesti prvi dobivate najsvježije oglase!

Poslodavci – objavite oglas za posao

Freelance.hr Vam omogućava cijeli niz aktivnosti i sadržaja, pomaže Vam pronaći nezavisnog profesionalca koji je najbolji izbor za Vaš projekt, a sve počinje registracijom, nakon čega je moguća objava posla.

Prilikom registracije ispunjavate kratki formular sa podacima koji će biti javno vidljivi i dostupni na Vašem profilu.

Nakon registracije, web stranicu možete koristiti na nekoliko načina:

Možete odmah objaviti poslovnu ponudu, pozivajući tako nezavisne profesionalce na licitaciju za objavljeni posao. Postupak je jednostavan: samo kliknite na gumb ‘Objavite posao’ i ispunite formular. Jednom kada je oglas za posao objavljen, nezavisni profesionalci se mogu prijavljivati. Kada je istekao vremenski rok koji ste odredili, ili kada ste pronašli pravu osobu, možete zatvoriti licitaciju i krenuti u poslovnu suradnju.

Druga mogućnost je da pregledate životopise iz baze podataka nezavisnih profesionalaca, te sami odaberete osobu koja se čini najprikladnija.

Nakon što ste dovršili projekt i suradnja je gotova, ne zaboravite na sustav međusobnog ocjenjivanja. Naime, obje strane po završetku suradnje imaju priliku ocijeniti svoje iskustvo, i time doprinijeti kvalitetnijem i vjerodostojnijem okruženju. Tako će npr., ako pružena usluga nije bila plaćena, ili ste imali vrlo pozitivno iskustvo s određenim nezavisnim profesionalcem, to postati javna informacija.

Nudimo vam i dodatne opcije koje nikako ne smijete zanemariti!

  • Istaknite i naglasite svoj oglas za posao!
  • Neprestano Vas držimo u toku s licitacijama na Vaše poslove!
  • Pretplatom na email obavijesti prvi dobivate najsvježije životopise!

Blog i ostale informacije

Čitajte ovdje
Čitajte naš Medium ovdje

O nama

Freelance.hr je prvi hrvatski web servis za samostalne poslove koji su 2013. godine pokrenuli Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca (HDNP), Coworking Croatia program i Studio Antar. 2019. godine Studio Antar izlazi iz projekta, a u vlasništvo platforme ulazi NOVASOFT LLC te zajedno s HDNP-om brine o održavanju platforme, objavama oglasa posloprimaca i poslodavaca, praćenju trendova na tržištu rada i razvoju novih rješenja.

Freelance.hr je novi način poslovanja i suradnje. Nastao je kako bi potaknuo i podržao nezavisne profesionalce i ujedinio ponudu i potražnju samostalnih poslova u Hrvatskoj. Freelance.hr spaja poslodavce s vrhunskim profesionalcima. On je poligon za učinkovito povezivanje sa zajednicom, pronalazak poslova po vašoj mjeri i informiranje o novostima u poslovnom svijetu.

Kontakt

Dragi korisnici,

Ako imate kakva pitanja, pohvale, kritike ili prijedloge molimo Vas da nas kontaktirate na email: pozdrav -at- freelance.hr

Želimo Vam ugodno korištenje našeg web portala.

Uvjeti korištenja

Čitajte više ovdje

HDNP – naš partner

HDNP partner

Budućnost Poslovanja