Neting

Neting

Zagreb, Croatia

Programiranje

Web

Organizacija sportskih natjecanja

Situirani smo u Zagrebu, ali imamo podružnice po cijeloj Hrvatskoj

Voice over

4 days ago

Tražim osobu za voice over. Trenutno radimo na videu u trajanju od 80 sekundi. Projekt je jednokratan. Molim pošaljite link sa primjerom vašeg rada i informacije o cijeni.  


Tražim pouzdanu osobu za pomoć u konverzaciji na protugalskom. Sastnak će biti uživo, na dogovorenoj lokaciji u Zagrebu. Za ostale detalje, nakon prijave. Hvala!


Potrebno je napraviti promo video sportskog objekta, primjer: https://www.youtube.com/watch?v=7qw5o_9yLXM&ab_channel=UDJProduction [https://www.youtube.com/watch?v=7qw5o_9yLXM&ab_channel=UDJProduction] Obavezno navedite reference (linkove) na vaše prethodne radove.  


Potrebno je istražiti mogućnosti snimanja promo videa u kojima se prikazuju vježbe zagrijavanja i istezanja. Video treba snimiti netko tko ima puno pratitelja na Instagramu, objaviti na svom profilu i označiti našu tvrtku kao partnera u tom videu. Vaš zadatak je pronaći prikladne Instagram...


Tražimo video snimatelja/editora za videe za društvene mreže (sportska tematika). Mi ćemo naći modele i lokaciju vi ćete odraditi snimanje i montiranje. Obavezno pošaljite link sa svojim radovima.


Imamo društvenu igru o šumi, drveću i životinjama. Ne treba prevesti cijelu igru, nego samo nazive drveća, životinja… Primjer: https://boardgamegeek.com/image/7813478/forest-shuffle [https://boardgamegeek.com/image/7813478/forest-shuffle] Ukupno oko 60 pojmova


Trebam kupiti video template sa weba: https://elements.envato.com/ [https://elements.envato.com/] i nakon toga editirati (ubaciti svoj tekst i logo) ne znam da li je u video ukljucena i muzika ili to treba dodatno. Molim posaljite linkove na primjere vasih radova.


Dodjeljujemo godišnje nagrade u obliku plakete sa slikom i tekstom (print na A4) Treba napraviti dizajn plakate i to na način da slika i tekst budu promjenjivi i po layerima. Za detalje prilikom kontakta. Molim pošaljite linkove na vaše prethodne radove.


Potrebno je napraviti interview, i nakon članak na temelju tog interview-a. Ako se projekt pokaže uspješnim otvara se mogućnost za ponavljanje za više članaka.