Najbolji remote IT poslovi na Freelance.hr-u; siječanj 2022

25.01.2022

Najbolja stvar kod remote IT poslova je ta što su traženi u cijelome svijetu i (relativno) dobro plaćeni. 

Na tom globalnom tržištu rada postoji samo jedan problem; kako naći odgovarajućeg poslodavca. Na sreću, postoje platforme poput Freelance.hr koje spajaju freelancere s poslodavcima iz cijelog svijeta.

U ovom članku prolazimo kroz top 5 IT remote poslova dostupnih na platformi u 2022. Ako te koji zanima, samo klikni na njegov naslov.

 

1. Crypto Research and Product Analysis at Robert Ventures

Ako želiš skočiti u brzo rastuću kompaniju u blockchain poslovanju, ova pozicija u Robert Ventures bi mogla biti baš za tebe! 

Iako je predviđena kompenzacija za ovaj posao $10 po satu (uz mogućnost dogovora), moraš imati određene vještine i iskustvo u području kriptovaluta. Ovo je odlična prilika za ulazak u blockchain, a svi znamo kako brzo se ova industrija razvija. 

blockchain job

 

2. Software Engineer at Sharesquare

Ne postoji veći sinonim za “IT remote posao” od software inženjera. Iako, ukoliko se odlučite raditi iz Bugarske, ovaj posao nudi i opciju rada iz ureda.

Plaća od $2000 mjesečno ne zvuči loše. Ovo je odlična prilika da se iskušaš u mladom i fokusiranom timu developera s kojima možeš razmjenjivati znanja. Dinamična i fleksibilna ekipa u Sharesqure-u čini ovaj posao primamljivim mjestom za rad. Prihvaćaju i nekoga na pola radnog vremena.

Ukoliko si zvijezda u uzletu u svijetu programera i želiš razviti svoje vještine na međunarodnim projektima, ne ustručavaj se prijaviti na ovu poziciju. 

 

3. Sales & Business Development Consultant at ATLAS ANALYTICS

Ovo je idealna prilika za rad u kompaniji koja ima mrežu u cijelome svijetu. ATLAS ANALYTICS  je vodeći B2B startup za udaljenu prodaju, marketing i solucije poslovnog razvoja. 

Traže nekoga koga opisuju kao “jack of all trades'' da svojim znanjem i vještinama podrži njihove osnivače. Posao bi se uglavnom sastojao od pružanja logističkih rješenja menadžerima i ostalih popratnih poslova. Organizacija, točnost i vještina multitaskinga su ključne za ovu poziciju. 

Ukoliko si ok s mogućom kaotičnom naravi ovoga udaljenog IT posla i $1500 mjesečno ti se čini kao dobar deal, ugrabi priliku.

 

4. DeFi Analyst at Apex Digital

Analitika je glavna u industriji kriptovaluta. Vješti analitičari traženi su posvuda, posebno na projektima decentraliziranih financija (DeFi).

Glavne odgovornosti na ovoj IT poziciji uključuju analizu podataka, vizualizaciju i studije ekonometrije. Za ovaj posao moraš biti upoznat/a s korištenjem alata za analitiku pametnih ugovora. Velika zainteresiranost za materiju je više nego dobrodošla, ako ne i nužna. 

Ako ti ide DeFi analitika i odgovara ti plaća od $5000 mjesečno, slobodno se iskušaj na ovom poslu. 

Defi analyst

 

5. Course Affiliate Marketer at Crypto Goat PH

I na kraju nešto za ljubitelje edukacija. Crypto Goat PH nudi priliku da postaneš affiliate marketer za jedan od njihovih tečajeva. 

Njihov tečaj o kriptovalutama, koji se sastoji od ukupno 8 live predavanja, pruža studentima mentorstvo i vodstvo unutar prijateljske zajednice. Radi se na proviziju od 40% za svaki prodani tečaj u vrijednosti od 80$.

Ovo je zanimljiv poslić koji kombinira marketing i prodaju u svrhu edukacija i odličan je za one koje zanima širenje znanja svijetom za dobru naknadu.

 

Zgrabi poslove dok su još vrući!

Od Data analitičara do Affiliate marketinga, mnogi u potrazi za poslom će ovdje pronaći nešto za sebe na ovoj listi izdvojenih poslova. A najbolje je što su u međuvremenu vjerojatno stigli još bolji poslovi! Zato, ne gubi vrijeme i pronađi svoj remote IT posao već danas.