Čišćenje divljeg odlagališta

Task details
POSTED
Posted on srp. 14., 2022
STATUS
Filled
DURATION
7 days
VALUE
2000.00kn per project (Negotiable)
LOCATION
On Site
TYPE
One Time
APPLICATIONS
5
Skills Required
  • Biology
  • Civil Engineering
  • Handyman

Pozdrav,

🌳 Pozivamo sve kripto & eko entuzijaste na akciju čišćenja divljih odlagališta! 🌳

 

Traže se osobe ili firme koje će počistiti cijelo ili dio divljeg odlagališta. Treba foto-dokumentirati lokaciju prije čišćenja, utovar i istovar na legalnom odlagalištu te na fotkama pokazati Freelance.hr natpis, kako bi se znalo da su fotke originalne i relevante uz ovaj posao.

Cijena bi bila okvirno 100-500 kn u stabilnoj kriptovaluti (Polygon-DAI) po kubiku, ovisno o pristupačnosti, lokaciji (npr. park prirode je bonus), veličini i tipu smeća, itd. 

Po obavljenom poslu, isplata je zagarantirana kroz Freelance.hr escrow sustav.

 

Koraci detaljnije:

1. Registrirajte se na platformu kao freelancer. Ukoliko ste već registrirani kao poslodavac, kliknite gore desno na ikonicu profila i kliknite “Kreiraj freelancerski profil”

2. Aplicirajte na ovaj posao

3. Javiti ćemo vam se putem poruke i dogovoriti se oko detalja. Ukoliko se oko svega složimo, “zaposliti” ćemo vas.

4. Počistite divlje odlagalište i fotodokumentirajte 1) lokaciju prije čišćenja 2) utovar 3) istovar na legalnom odlagalištu. 

 

Da bismo bili sigurni u autentičnost fotki, svaka mora sadržavati “Freelance.hr” natpis (na papiru, na vrećici u kojoj ste skupljali otpad, na čelu,...:) Izbor je vaš.)

Isplata nakon obavljenog posla je zagarantirana escrow sustavom. U našem članku pročitajte što je escrow i kako garantira isplatu

❗ Važna obavijest: Posao je otvoren za sve, neovisno o državljanstvu. Prije skupljanja otpada, provjerite pravila i ograničenja lokalnih legalnih odlagališta.

Veselimo se prijavama :)

 


Are you an employer? Post a similar job