Česta pitanja

Nezavisni profesionalci

Freelance.hr Vam omogućava cijeli niz aktivnosti i sadržaja, pomaže Vam pronaći poslodavca i projekt po Vašoj mjeri, a sve počinje registracijom.

Prilikom registracije ispunjavate formular sa podacima koji će biti javno vidljivi i dostupni na Vašem profilu. Treba napomenuti da više podataka znači da ste dostupniji, a fotografija doprinosi Vašoj vjerodostojnosti. Ne zaboravite unijeti životopis i linkove na portfolia, te ključne riječi i ključne sposobnosti po kojima će vas poslodavci pronaći prilikom pretraživanja.

Jednom kad ste kreirali svoj profil, možete pregledati ponudu poslova i prijaviti se, odnosno licitirati na iste. Postupak je vrlo jednostavan: kada vidite posao na koji bi se željeli prijaviti, pošaljite poruku s Vašom ponudom. Tako licitirate na neku poslovnu ponudu, a poslodavac na kraju odlučuje tko će dobiti projekt. Sve prijave na poslove i status istih možete u bilo kojem trenutku vidjeti na svom profilu.

Nakon što ste dovršili projekt i suradnja s poslodavcem je gotova, ne zaboravite na sustav međusobnog ocjenjivanja. Naime, obje strane po završetku suradnje imaju priliku ocijeniti svoje iskustvo, i time doprinijeti kvalitetnijem i vjerodostojnijem okruženju. Tako će npr., ako pružena usluga nije bila plaćena, ili ste imali vrlo pozitivno iskustvo s određenim poslodavcem, to postati javna informacija.

Nudimo vam i dodatne opcije koje nikako ne smijete zanemariti!

  • Istaknite i naglasite svoj životopis kako bi Vas poslodavci odmah uočili!
  • Neprestano Vas držimo u toku s poslovnim ponudama za koje ste licitirali ili na koje ste se prijavili!
  • Pretplatom na email obavijesti prvi dobivate najsvježije oglase!

Poslodavci

Freelance.hr Vam omogućava cijeli niz aktivnosti i sadržaja, pomaže Vam pronaći nezavisnog profesionalca koji je najbolji izbor za Vaš projekt, a sve počinje registracijom.

Prilikom registracije ispunjavate kratki formular sa podacima koji će biti javno vidljivi i dostupni na Vašem profilu.

Nakon registracije, web stranicu možete koristiti na nekoliko načina:

Možete odmah objaviti poslovnu ponudu, pozivajući tako nezavisne profesionalce na licitaciju za posao. Postupak je jednostavan: samo kliknite na gumb ‘Objavite posao’ i ispunite formular. Jednom kada je posao objavljen, nezavisni profesionalci se mogu prijavljivati. Kada je istekao vremenski rok koji ste odredili, ili kada ste pronašli pravu osobu, možete zatvoriti licitaciju i krenuti u poslovnu suradnju.

Druga mogućnost je da pregledate životopise iz baze podataka nezavisnih profesionalaca, te sami odaberete osobu koja se čini najprikladnija.

Nakon što ste dovršili projekt i suradnja je gotova, ne zaboravite na sustav međusobnog ocjenjivanja. Naime, obje strane po završetku suradnje imaju priliku ocijeniti svoje iskustvo, i time doprinijeti kvalitetnijem i vjerodostojnijem okruženju. Tako će npr., ako pružena usluga nije bila plaćena, ili ste imali vrlo pozitivno iskustvo s određenim nezavisnim profesionalcem, to postati javna informacija.

Nudimo vam i dodatne opcije koje nikako ne smijete zanemariti!

  • Istaknite i naglasite svoj posao!
  • Neprestano Vas držimo u toku s licitacijama na Vaše poslove!
  • Pretplatom na email obavijesti prvi dobivate najsvježije životopise!

Budućnost Poslovanja