• 13. mjesto po popularnosti
  • Registriran dana 15.05.2013
Kontakt informacije ovog nezavisnog profesionalca dostupne su samo registriranim korisnicima

Php Programer / Laravel Programer / Web Developer

  • Programiranje i razvoj web aplikacija
  • Cijena po dogovoru (€). Stručne, profesionalne web stranice == vaša veća zarada!
  • Više od 6 godina

O meni

Kako ćete sa web stranicom povećati vašu zaradu i do 90% i uvijek biti ispred konkurencije? Koliko važno je danas u poslovanju imati dobre, vrhunske, SEO, UI, UX web stranice? Video interview u kojem objašnjavam sve na tu temu, možete pogledati u sklopu Edukativne platforme Biznis Transformacija!

Aktivni sam član Quora društvene mreže na kojoj su moji stručni odgovori po pitanju web stranica, programiranje i SEO, pročitani i pozitivno ocijenjeni više desetaka tisuća puta!

Dugogodišnji sam PHP programer, s izvrsnim znanjem HTML-a, CSS-a, javascripta. Programiram komponente, module i plugine za Joomla CMS. Jedini sam hrvatski programer čije ekstenzije za Joomla CMS koriste u cijelom svijetu (HIT Google Map v3, HIT Croatian Language Alias) i koje su preuzete više tisuća puta.

Izrađujem od slikovnih predložaka HTML5/CSS3/Javascript template za Joomlu, te za VirtueMart ili bilo koju drugu Joomla komponentu. Radim responzivni dizajn (slika -> html/css) za bilo koju namjenu.

Moj najnoviji autorski rad upravo je odobren od strane Joomla tima, a radi se o Joomla ekstenziji MintCodes YouTube chapters. Samostalna, javascript verzija istog programa također je u prodaji, a u tijeku je izrada Wordpress ekstenzije.

Stručnjak sam za UI, UX, SEO.

Vanjski suradnik sam i stručni savjetnik za web stranice jedne Australske i jedne tvrtke iz UK (podatci na zahtijev). Radim povremeno za jednu od najvećih norveških tvrtki, As Savant.

Osim za programiranja i izrada predložaka za Joomlu, do sada sam u karijeri izradio više projekata od prve linije koda i ekspert sam u PHP programiranju. Programiram i objektno i proceduralno jer sam programirao za sve Php verzije od 3.x.x do najnovije 7.x.x.

Programiram i u nekima od danas na tržištu najpopularnijih PHP frameworka: Laravel, Phalcon, FuelPhp, Yii, Codeigniter, cakePhp, Symphony 3, Zend 3!

Exper za LARAVEL Framework! Član sam ekipe Laravel Hrvatska!

Expert za RWD, Bootstrap, Bulma, Foundation, Materialize, Tailwind!

Expert za Js, jQuery, AngularJs, Ionic!

Radim u nekoliko vrhunskih template engina: Blade (Laravel), Twig, Smarty, {dwoo}.

Osim PHP programiranja za internet objavio sam dvije knjige “C programer za 15 dana” i “C Windows programiranje” u izdanju Pro-mil, Varaždin. Obje knjige koriste se kao dodatna literatura na fakultetima. Uz to koautor sam još dva udžbenika za srednje škole “Računalstvo / informatika 1, 2 i 3” i “Informatika za gimnazije” u izdanju Pro-mil, Varaždin. U tim knjigama korišteni moji programski primjeri.Dajem instrukcije iz Php, HTML, CSS, JavaScript putem Skypa!

Usklađivanje internetskih stranica i internetskih projekata s General Data Protection Regulation (GDPR) uredbom, savjetovanje i tehnička realizacija!