• 7. mjesto po popularnosti
  • Registriran dana 15.05.2013
Kontakt informacije ovog nezavisnog profesionalca dostupne su samo registriranim korisnicima

Php Programer / Laravel Programer / Web Developer

  • Programiranje i razvoj web aplikacija
  • 50 € po satu
  • Više od 6 godina

O meni

Dugogodišnji sam PHP programer, s izvrsnim znanjem HTML-a, CSS-a, javascripta. Programiram komponente, module i plugine za Joomla CMS. Jedini sam hrvatski programer čije ekstenzije za Joomla CMS koriste u cijelom svijetu (HIT Google Map v3, HIT Croatian Language Alias) i koje su preuzete više tisuća puta.

Izrađujem od slikovnih predložaka HTML5/CSS3/Javascript template za Joomlu, te za VirtueMart ili bilo koju drugu Joomla komponentu. Radim responzivni dizajn (slika -> html/css) za bilo koju namjenu.

Moj najnoviji autorski rad upravo je odobren od strane Joomla tima, a radi se o Joomla ekstenziji MintCodes YouTube chapters. Samostalna, javascript verzija istog programa također je u prodaji, a u tijeku je izrada Wordpress ekstenzije.

Stručnjak sam za UI, UX, SEO.

Vanjski suradnik sam i stručni savjetnik za web stranice jedne Australske i jedne tvrtke iz UK (podatci na zahtijev). Radim povremeno za jednu od najvećih norveških tvrtki, As Savant.

Osim za programiranja i izrada predložaka za Joomlu, do sada sam u karijeri izradio više projekata od prve linije koda i ekspert sam u PHP programiranju. Programiram i objektno i proceduralno jer sam programirao za sve Php verzije od 3.x do 5.6.

Programiram i u nekima od danas na tržištu najpopularnijih PHP frameworka: Laravel, Phalcon, FuelPhp, Yii, Codeigniter, cakePhp, Symphony 3, Zend 3!

Expert za LARAVEL Framework! Član sam ekipe Laravel Hrvatska!

Expert za RWD, Bootstrap, Bulma, Foundation, Materialize...

Expert  za Js, jQuery, AngularJs 1, AngularJs 2, Ionic 1, Ionic 2!

Radim u nekoliko vrhunskih template engina: Blade (Laravel), Twig, Smarty, {dwoo}.

Osim PHP programiranja za internet objavio sam dvije knjige “C programer za 15 dana” i “C Windows programiranje” u izdanju Pro-mil, Varaždin. Obje knjige koriste se kao dodatna literatura na fakultetima. Uz to koautor sam još dva udžbenika za srednje škole “Računalstvo / informatika 1, 2 i 3” i “Informatika za gimnazije” u izdanju Pro-mil, Varaždin. U tim knjigama korišteni moji programski primjeri.

Dajem instrukcije iz Php, HTML, CSS, JavaScript preko Skypa!

Recite kako želite da Vaše internetske stranice izgledaju i što trebaju raditi! Nema problema, dobit ćete upravo - TO!

Usklađivanje s General Data Protection Regulation (GDPR) uredbom!