• 327. mjesto po popularnosti
  • Registriran dana 13.11.2015
Kontakt informacije ovog nezavisnog profesionalca dostupne su samo registriranim korisnicima

Prevoditelj Jezičnih Kombinacija Hrvatski-Njemački-Engleski

  • Prijevodi i tumačenje
  • 75-110 kn po kartici kn. 1 kartica se sastoji od 1500 znakova s razmacima.
  • Više od 6 godina

O meni

Prevoditelj sam njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika sa 13 godina iskustva u prevođenju raznih vrsta tekstova, bilo da se radi o medicini, pravu, turizmu ili bilo kojem drugom području. Zahvaljujući mojim odličnim istraživačkim sposobnostima uvijek pronađem stručne izraze koji najbolje odgovaraju kontekstu.

 

Zbog mog osmogodišnjeg školovanja i boravka u Švicarskoj (njemačko govorno područje) vladam njemačkim jezikom u govoru i pismu kao izvorni govornik. Za to vrijeme sam također naučila i engleski jezik te sam zahvaljujući mom interesu za jezike konstantno nadograđivala svoje jezične sposobnosti. Vrlo sam talentirana za jezike te ih savladam vrlo brzo.

 

Prevoditi sam počela zbog mojih jezičnih sklonosti te mogućnosti konstantnog usavršavanja znanja. U početku sam prevodila za obitelj i prijatelje a potom i za poslovne i privatne klijente. U zadnjih par godina sam radila kao prevoditelj za jednu prevoditeljsku agenciju, jednu austrijsku tvrtku za marketinška i prodajna rješenja orijentiranu na zdravstvenu industriju te naravno samostalno. U svibnju 2017. sam otvorila vlastiti obrt za prevoditeljske i administrativne djelatnosti.

Povijest poslova

http://partnerhorizont.com/de/ - prijevod sa hrvatskog na njemački i engleski

http://www.travelhorizont.com/ - prijevod sa hrvatskog/engleskog na njemački

http://www.visit-croatia.eu/ - prijevod sa hrvatskog na njemački

http://www.stig.hr/de/ - prijevod sa hrvatskog/engleskog na njemački

+ prijevodi raznih tekstova, dokumenata razne tematike, kao npr. ugovor o radu, medicinska dokumentacija, osobno pismo, newsletter, poslovni dopisi, markentinške brošure i dr.