• 226. mjesto po popularnosti
  • Registriran dana 15.07.2014
Kontakt informacije ovog nezavisnog profesionalca dostupne su samo registriranim korisnicima

Copywriter HRV I ENG Jezik

  • Kreativno pisanje / Copywriting
  • po dogovoru s klijentom (kn). Po kartici, ovisno da li je hrvatski ili engleski jezik, te da li se radi o tehničkom /SEO tekstu.
  • Više od 6 godina

O meni

Nakon studija na RIT Croatia (Smjer Hotel / resort management) te 2.5 godina studentskih praksi u USA (Walt Disney World FL, Hyatt Beaver Creek CO, Marriott WI), 5 godina sam radila u međunarodnom okruženju tvrtke ARCUS Dalmatia d.o.o. na koordinaciji i managementu različitih projekata, od obnove povijesne baštine, start-upa malog hotela do organizacije evenata i uredske operative. Nakon toga godinu dana putujem po Aziji, a potom dvije godine radim na poziciji Voditelja ljudskih potencijala u hotelu Villa Dubrovnik.

Od 2013. radim kao turistički vodič za Dubrovačko-neretvansku županiju a od 2014. u vlastitom obrtu Walking and writing kao turistički vodič i copywriter.

Na svim svojim poslovima sam se na neki način bavila pisanjem i obradom tekstova, od različitih poslovnih dopisa i dokumenata do koordinacije i uređivanja kataloga za umjetničke projekte Brightness (izložba) te Your black horizon (umjetnički paviljon na Lopudu).

Kao "službeni" copywriter pretežito izrađujem tekstove za web-stranice turističkih sadržaja.

Radujem se suradnji,
S poštovanjem

Vesna Čelebić

Povijest poslova

Odabrane reference (izradila sve tekstove na stranici):

- www.dubrovnikguided.com
- www.adriatic-transfers.com
- www.adriatic-concierge.com
- www.fiducia-art.ch