• 9. mjesto po popularnosti
  • Registriran dana 04.02.2014
Kontakt informacije ovog nezavisnog profesionalca dostupne su samo registriranim korisnicima

Autocad - Izrada Nacrta

  • Strojarstvo
  • Arhitektura
  • Izvođači radova
  • Građevinarstvo
  • Elektrotehnika
  • 150-500 kn. Cijena je po dogovoru.
  • 4-5 godina

O meni

Marljiv, timski radnik, sklon brzom učenju, komunikativan i pouzdan. Radno iskustvo stekao sam u dugo godišnjem radu sa više firma. Imam iskustva u izradi nacrta za strojarstvo, tehničke, vodo i plino instalcijske nacrte, elektrotehničkih, građevniskih i legalizacije. Završio sam školu za tehničkog crtača. Posjedujem iskustvo u korjenu svog rada u autocad-u i terenu.

 

POSEBNA ZNJANJA I VJEŠTINE:

-Odlično poznavanje rada na računalu hardware i software: MS office, Autocad, Photoshop, Windows xp, win7, linux i mobilni OS Android.

Povijest poslova

RADNO ISKUSTVO:

-Instar Informatika d.o.o.: Web shope / administrator, korisnička podrška, IT savijetnik, administrator poslovanja, veleprodaja, nabava, kontrola skladišta, helpdesk.

-Chipoteka z-el  d.o.o. : Prodavač, serviser, savjetnik u maloprodaji, helpdesk.

-Mikronis d.o.o.: Prodavač, stručni savjetnik za informatičku opremu, back office (software i hardware)

-Sučić sigurnost: Za tehničku i tjelesnu zaštitu.

-Klemm sigurnost: Za tehničku i tjelesnu zaštitu, održavanje nadzornih uređaja i video opreme za sigurnost.

-Grm d.o.o: Legalizacije građevinskih objekata.

-DeltaMont: izrada tehničkih i strojarskih nacrta, te građevinskih poslova ( centralno grijanje, vodovod, ventilacije i klima).

-DidCeleritas: komercijalist (zastupnik za optimu telekom),u svrhu prebacivanja korsinika sa drugih operatera.interneta i fiksnih linija.

-T-com: prodavač, savjetnik u prodaji za telefonske linije, mobilne pretplate, max-tv. Terenski administrator (instaliranje maxtv-a, interneta/wlan i telefonskih linija).

-Optim računala: prodavač, savjetnik u prodaji sa IT opremom, rad u servisu računala i računalnih sistema, administracija operativnih sustava i  rad u terenskoj služba na održavanju PC-a . (više od 5.g iskustva).

-PcPlay , Gameplay, NextLevel, Reboot i GoodGame.hr:  savjetnik o igarama 0-24h, testiranje igara za navedene firme časopisa i tehnčke podrške o igračim platformama, back office i projekt menađer.

Predaj oglas za posao (poslodavci) Izradi životopis (professionalci)