• 327. mjesto po popularnosti
  • Registriran dana 20.02.2016
Kontakt informacije ovog nezavisnog profesionalca dostupne su samo registriranim korisnicima

LUPA Video Produkcija

  • Dorada i obrada fotografija
  • Video produkcija i postprodukcija
  • Audio produkcija
  • Fotografija
  • Po dogovoru (kn)
  • Više od 6 godina

O meni

Paula Skelin je rođena u Splitu, 1992. Godine. Prvostupnica je preddiplomskog studija Film i videa na Umjetničkoj akademiji u Splitu. 

Nakon studija odlazi u Zagreb gdje se bavi pisanjem scenarija za kratki igrani film, izradom audiovizualnog promotivnog materijala i asistiranjem u režiji i produkciji na kratkometražnim filmovima. Sudjeluje u raznim projektima, radionicama i poslovima unutar Blank filmskog inkubatora, festivalskih kronika za HRT3 i Transmeet.tv-a. Voditeljica je dječjih filmskih radionica u Frooom-u i Blank-u. Za 6. Studentski festival etnografskog filma u Zadru postaje član stručnog žirija.

Kratkometražni igrani film „Oče griješio sam“, prvi autorski rad bio je u glavnoj selekciji Dana hrvatskog filma 2015. godine, te kratkometražni dokumentarni film „Vrilo“ koji je montirala i sudjelovala u snimateljskim i režijskim postupcima kao dio glavne selekcije „Ješke“ unutar Festivala mediteranskog filma u Splitu, Dani hrvatskog filma i Sarajevo film festivala 2015. 

Početkom 2017. počinje rad na scenariju za treći kratkometražni igrani film “Pomak” u produkciji Blank-a, realiziran sredinom godine i premijerno prikazan na 5. izdanju Diversions film festivala.

Krajem 2018. sudjeluje na radionici scenarističkog laboratorija pod mentorstvom Sonje Tarokić sa scenarijem za kratki igrani film Klimanje. Projekt Klimanje u sklopu 12. Festivala mediteranskog filma dio je radionice pitchinga u organizaciji Desk Kreativne Europe - Ured MEDIA. Početkom 2020. Hrvatski vizualni centar je odobrio sredstva za projekt Klimanje.

Početkom 2019. u sklopu radionice dokumentarnog filma unutar Blank_filmskog inkubatora nastaje dokumentarni film Best of breed koji je trenutno u postprodukcijskoj fazi.

FILMOGRAFIJA

Pomak, kratki igrani film, 12' – Blank filmski inkubator 2017., glavna selekcija Diversion film festivala 2018

Rezonanca, kratki eksperimentalni film, 09'50'' – Produkcija LUKSUZ, Krško 2016.

Sigurna kuća, kratki igrani film, 19'53'' – UMAS 2015. - glavna selekcija Revije studentskog filma 2015

Oče, griješio sam, kratki igrani film, 11'13'' – UMAS 2014. - glavna selekcija Dani hrvatskog filma 2014

KONTAKT

paula.skelin@gmail.com

+385 92 141 5639

Povijest poslova

Nešto od radova možete pogledati na sljedećim linkovima:

Lupa Video Production

Pagoda Classics promotivni video 

House of flamingo video trailer

Shecutsyourhair (frizerski salon) promo video 

47 design (ruksaci i torbe) promo video