D

DOMinvest grupa d.o.o.

DOMinvest grupa utemeljena je s ciljem da tržištu ponudi jedinstveno novo iskustvo realizacije projekata. Višegodišnja prisutnost u projektiranju i izvođenju građevina svih vrsta namjene, visoka razina stručnosti te neprekidno usvajanje novih znanja obilježja su tvrtki članica koje su se udružile u grupaciju kako bi zajedničkim snagama ponudile potpunu uslugu gradnje.

DOMinvest grupa nudi zaokruženu i potpunu uslugu po principu „360°“ prepoznajući inovativne potrebe i specifične zahtjeve poslovnih partnera i korisnika. Osnivači grupe prepoznali su ključnu potrebu mnogih naših klijenata – ušteda resursa vremena i ta premisa postala je temelj poslovne strategije. Novo iskustvo u procesu gradnje za naše klijente predstavlja dragocjenu uštedu vremena jer im omogućava da sve usluge dobiju od jednog partnera.

Možemo se pohvaliti širokim spektrom usluga u području integriranog projektiranja i gradnje, od obnove starijih građevina do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora, projektiranja i građevinskih radova iz područja potresne i energetske obnove, te izvođenja infrastrukturnih radova.

Implementiramo nove tehnologije unutar procesa projektiranja i izvođenja te naša grupacija pruža profesionalnu uslugu prema najvišim standardima. Najvažniji „partner“ u pružanju inovativne usluge prema najvišim standardima moderne gradnje je BIM tehnologija (Building Information Modeling) koju smo prepoznali kao najbolje okružje za postizanje optimalnih, ekonomičnih i originalnih rješenja.

U DOMinvest grupi svoje poslovanje i način rada zasnivamo na pouzdanosti, transparentnosti i partnerskom odnosu sa svakim klijentom. Smatramo da na tim temeljnim vrijednostima gradimo uspjeh i konstantan rast na tržištu građevinske industrije u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama.

Tražimo osobu koja bi nam pomogla u kreiranju sadržaja za društvene mreže, blog i za pisanje e-bookova kao “lead magneta” za marketinške kapanje.  Sadržaj koji kreiramo mora biti stručan, no uz malo više istraživanja, moguće je napisati kvalitetan stručan sadržaj i u građevinskoj...